BYDELSAVISENE BERGEN

Avisen i din bydel!

Utvidet distribusjon

For annonsering i utvidet opplag

Les mer

Nettavis

For annonsering på www.sydvesten.no

Les mer

Avis

For annonsering i ordinære utgaver

Les mer

Salgsansvarlig:

Legg igjen ditt nummer så tar vi kontakt

Interessert i å annonsere i bydelsavisen eller ønsker du å få vite mer?
Legg igjen ditt nummer så kontakter vi deg!

Historikk

Sydvesten ble etablert i 1994 og het da «Lokalavisen for Fyllingsdalen og Bønes». I 2002 utvidet Sydvesten sitt dekningsområdet til også å gjelde Laksevåg. 

Sydvestens redaksjon består av to journalister og en redaktør, som alle har fokus på det som skjer i Fyllingsdalen og Laksevåg bydeler. Vi skal være tett på det som skjer i nærmiljøet, både på nyheter, debatt, den lokale sporten og den lokale kulturen. I juni 2014 kunne Sydvesten starte på nok ett nytt kapittel i den 20 år lange historien til avisen: Vi relanserte vår nettavis. 

Sydvestens papirutgave kommer ut en gang i uken, torsdag. 

Avisen er eid av Media Bergen AS og Bergens Tidende, som sammen har etablert Bydelsavisene Bergen AS. Sydvesten er en del av Bydelsavisene Bergen AS. 

Distribusjon

Sydvesten er bydelsavisen for Fyllingsdalen. Den distribueres som morgenavis hver torsdag i ordinære utgaver til abonnentene. I tillegg er det en gang i måned et utvidet opplag som stor avis hvor den distribueres til ca 27 000 husstander i bydelen. Denne avisen inngår som en del av abonnement, men er da også en avis som markedsfører Sydvesten til de som ikke ennå har tegnet seg abonnement i avisen. Avisen distribueres i hele Fyllingsdalen og Laksevåg bydel.